Alla portar är väl isolerade och anpassade för det nordiska klimatet vi lever i. Våra portar består av högkvalitativt PU-skum (40mm) med aluminiumöverdrag. Portarna har ett lågt u-värde på 1,2 w/m²k, så att ha värme i garaget är inga problem. Alla metalldetaljer är varmgalvaniserade för bästa bestånd över tid. Övertill, nedertill och på båda sidor är det tjocka gummilister för bästa tätning. Takskjutsportar från Garageexperten levereras alltid med motordrift.
Motorn är lätt att installera och det medföljer 2st fjärrkontroller. Vill man ha fler fjärrkontroller är det lätt att programmera in ytterligare önskat antal kontroller. För bästa trygghet så är alla våra portar utrustade med fallsäkring samt fingerklämskydd. Det är viktigt att alla i familjen känner sig trygga i portens närhet. Hjulen som löper i skenorna är gjorda av slitstarkt nylon och bra kullager. Dessa hjul är gjorda för att fungera bra, år efter år. I en del av våra portstorlekar erbjuder vi fönsterlösning. Fönster kan placeras i valfri höjd, men oftast sätter man dom i översta portbladet. På detta vis blir insynen begränsad, samt att ljusinsläppet fördelaktigt. 

Exempel: 
Garageport 2500x2000 Vit med linjer inklusive motordrift & 2 Fjärrkontroller. Mycket hög kvalitet för långt brukande och brutna köldbryggor för låga uppvärmningskostnader.
Vackert bruten vit kulör med trästruktur på breda vita ribbor ger ett modernt utseende.

Fullisolerad
Motor och 2st handsändare ingår
Fönster som tillval

EGENSKAPER
Robust konstruktion i varmgalvat stål.
Lackerad i smutsavvisande polyuretanlack.
Isolerad, 40mm CFC-fritt PU-skum, U-värde=1,2
Finns i olika mönster
Finns i olika färger

TRYGGHET
Fingerklämskydd
Fallsäkring/Fjäderbrottssäkring
Automatiskt stopp och retur vid möte av hinder.

MOTORDRIFT
Driftsäker programmerbar motorstyrning.
2 st handsändare.
Kedjedrift.
Garageportar finns i många strl så har ni frågor
ring 073 075 2004